Najnovšie recenzie zo sekcie Cyklistické vetrovky a vesty
- Zodpovedá popisu
Žiadné
Skvela bunda/dres. Som velmi spokojny s vyberom. Pri prechodnom obdobi ako druha vrstva bohato postacuje.
Force X70 windster sivo-čierna
Pridané: 25. októbra 2021
(naposledy upravené 25. októbra 2021)
Zakúpený v Sadesport
splní účel
Jediné čo mi na tejto inak úžasnej bunde vadí je že nemá predĺzený zadný diel ešte aspoň o 10-15cm. Inak bez chyby. počas jazdy som necítil ani spojenie ani vonkajší chlad, skôr naopak ale tie ľadové dní ešte prídu;-) Môžem len odporučiť.
- Bunda je lahucka, predysna a krasna
- Super
Nezbytná součást každého cyklisty.
Vhodná větrovka do proměnlivých podmínek, ochrání v i při dešťové přeháňce. Perfektní střih (žádný padák)
- Do zimného počasia ideálna
- Produkt splnil moje požiadavky
Je super
- Dobrá kvalita
Dobrá kvalita
- ... malá...
...dvakrát som im písal, že chcem na ich odporúčanie zmeniť veľkosť bundy na väcsiu...úplná ignorácia...poslali mi malú a mám s tým teraz len starosti...
Co sa týka funkčnosti tak neviem posúdiť nakoľko som tovar reklamoval.Nekvalitne šitie,dierky v bunde a vynechané Logo firmy Force na zadnom reflexnom prvku.Inak bunda vyzerala aj sedela super.
Bundu som kupoval veľkosť L s istotou, že mi bude OK (mám 185cm/87kg), keďže na webovej stránke Force je pri tejto bunde foto týpka na bajku, kde je uvedené, že "model je 186cm vysoký a má veľkosť L". A pritom chlapík nebol vôbec špageta... Hovorím si, že tak to mne určite musí sedieť. Som obliekol a skoro som ju ani nezapol! Ruky úplne natesno a to som mal iba krátke tričko, ďalšiu vrstvu by som už pod bundu nedostal. Takže ak máte 185cm+ a nie ste anglický chrt, tak na L radšej zabudnite. Poslal som späť, pozerám XL skladom nie je, tak žiaľ funkčné vlastnosti asi ani nebudem vedieť tak skoro zhodnotiť. Matroš celkom OK, strih tiež fajn.
Vesta do chladného jarného alebo jesenného počasia. Celá vesta je vyrobená z hrubšej látky, ktorá efektívne neprepúšťa vietor. Vzadu sú štandardné tri vrecká. Golier je po úplnom zapnutí zipsu dostatočne vysoký, aby efektívne zakryl dolnú polovicu krku. Na vnútornom dolnom okraji vesty nie je protišmyková guma, ale guma v spodnom okraji vesty je dostatočne silná.
Perfektná vesta pre skoré chladné ráno nastávajúceho superletného dňa. Vesta je husto tkaná vpredu, aby efektívne neprepúšťala studený vzduch, zato vzadu je jemne sieťovaná, takže sa vám nestane, že skoré ranné slnko, ktoré bude na vás hriať vás prehreje, hoci hrudník budete mať studený. Vesta je tiež vhodná pod pláštenku, kedy tiež oceníte jemne sieťovaný materiál vesty na vašom chrbte, pretože sa vám pod pláštenkou nespotí. Navyše, vesta je tak jemná, že keď sa oteplí, bez problémov ju zviniete do zadného vrecka trička.
- príjemný materiál
Spokojnosť
Zobrazujem 381 - 400 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...18 19 [ 20 ] 21 22...25 Ďalšie »