Najnovšie recenzie zo sekcie Cyklistické vetrovky a vesty
- Vyzera skvele
- Odvetravanie na bokoch
- Velkost kapucne
- Velke vrecka
- Integrovana utierka na okuliare
- Parametre
- Odvetravanie otvory by mohli byt aj vacsie a hlavne mohli byt pod pazuchami ako ma endura MT500, ktoru som mal predtym
Ma akuratnu velkost kapucne, pre prilbu aj pouzitie bez nej napr na turistiku, ale tu treba dodat, ze mam prilbu velkosti M a Lko by som pod nu nedostal. Kupil som velkost M na vysku 180cm a vahu 79kg a sedi ako uliata.
použitie od -5 do +15 čo som potreboval
Spokojnosť s bundou, veľkosť som neodhadol 3XL mi je veľká, musím ju vymeniť za menšiu 2XL
Ahojte ,výborná bunda zatiaľ vyskúšané pri 5 stupňoch pekne dýcha. Zobral som veľkosť L, mam 193cm 81kg sedí dobré trošku voľnejšie v páse
POC Guardian Air Jacket Uranium Black
Pridané: 28. októbra 2024
(naposledy upravené 28. októbra 2024)
Zakúpený v MUZIKER.sk
Tenká vetru odolná bicyklová bunda. Kvalitné spracovanie.
Lahucka bunda ktora plni svoj ucel a chrani pred vetrom (v dazdi som ju zatial nevyskusal). Strih sadol ako obvykle "XL" a velmi dobre sedi spolu s Castelli CORE SEAMLESS black.
Kvalita
Triban Rc100 Modrá
Pridané: 24. októbra 2024
(naposledy upravené 24. októbra 2024)
Zakúpený v Decathlon
je to dosť taký igelit.....5000mm čiže dýchať to moc asi nebude, ale je to dobré priliehavé a ako núdzovka asi dobré :)
Znacka Force patri k tym lacnejsim, doteraz mam od nich 3 bundy. Pouzivam ich na kratsie vyjazdy (2-3 h), ale tato aj slusne vetra, skusal som ju pri 3°C len s termonatelnikom a uplna pohoda. Za malo penazi vela muziky :-)
kvalitna bunda.Vyrobena v Taliansku.Sportovy strih.Ak nosievate bezne napr M tak odporucam zobrat L....
- Sedi dobre hlavne v polohe na bicykli
- Lemy na rukavoch su dost onicom nepruzne oproti starsej verzii
Kupil som M lebo som chudy ale dost vysoky no uz by to mozno chcelo o kusok dlhsie rukavy no napriek tomu niesu kratke takze vcelku ok. Da sa aj na hole telo alebo nejake tielko (kupil som tielko NW v rovnakej velkosti)
Pekne sedi rovnako ako ostatne veci Castelli co mam v danej velkosti (M)
Scott Jacket M's RC Warm Hybrid WB
scott01
Pridané: 20. októbra 2024
(naposledy upravené 20. októbra 2024)
Zakúpený v endorphinrepublic.sk
- výborná bunda
- Super materiál
- Neprefúka
- Nepotím sa v nej
- Nemá
Bundu som kupoval na základe pozitívnych recenzíí a nesklamala, naozaj v nej pri vonkajších ca 10°C nie je zima ( pri použití len jednej spodnej vrstvy) aj napriek tomu aká je tenká, človek sa pri stúpaniach v nej nepotí a ani po niekoľkých použitiach bez oprania nie je prepotená a smradľavá.
- kvalita
- reflexná prvky
- Hneď prvé použitie v daždi. Bunda bola perfektná.
- skladna a lahucka
- teplotny komfort a pritom neuveritelne priedusna
- kvalitne spracovana
- vhodna aj na bezne nosenie (nie typicka cyklodizajn)
- nema obojstrannny zips
- nie plne vetruodolna
- odporucam ist o cislo vyssie ako ostatne Castelli produkty
Bunda je paradna, tepla a pritom ten objem tomu nezodpovedna a lahka, ze ju prakticky ani necitit. Vnutorny material (Polartec) mi pride s podobnymi vlastnosti ako merino - prijemny, hreje aj ked je vlhky a maly objem. Bunda je vhodnejsia skor na MTB, na cestaku od 35 - 40 km/h trosku vo vzduchu plieska a pri zjazdoch citit, ze nie je plne vetruodolna. Nastastie naozaj dobre hreje, pricom vyborne dycha, od inych modelov s Goretexom je to riadny rozdiel, ziadne kupanie vo vlastnej stave :)
Co mi chyba a co je na aktualnom modeli je obojsranny zips, ale zas tato minulorocna verzia mi dizajnovo pride krajsia - aj farbovo: bordova vs cervena), vzadu ciastocne skryte vacky, rukavy su tiez trochu ine. Strih nie je nejak aero, skor taky civilny, v dosledku toho odporucam ist do velkosti o cislo vacsej - Castelli nosim vsetko S uplne na pohodu, tuto som brala M. Velkost S som sice obliekla, ale kedze strih je taky volnejsi a nie elasticky, tak som sa v nom citila nekomfortne a napatlana. Navyse takto mozem vrstvit.
Bunda je fantastická. Zatiaľ bez využitia heat funkcie. Odporúčam.
- dobrá zimná bunda pre hobby jazdcov za veľmi dobrú cenu
- aj vzhľad je dobrý
nemá samozrejme kvalitu a technológie renomovaných značiek, ale to je daň za nízku cenu...
Zobrazujem 21 - 40 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1 [ 2 ] 3 4 5...25 Ďalšie »