Najnovšie recenzie zo sekcie Cyklistické vetrovky a vesty
- Chýbajú vrecká na prednom diely
Na cestaku pri priemerke 32 do teploty 2 stupne nosím pod bundou len triko. Pod 2 stupne si dam len jedno termo triko xbionic. Super bunda, vo vsetkych smeroch s jednou nevyhodou a tou je cena ;)
- Farebnosť , neviem prečo na prepravu po cestách vyrábajú tmavé doplnky a oblečenie? Bezpečnosti to neprospieva !!
- Nemá chybu
Veľmi dobrá zimná bundách na bike
Išiel som vyskúšať naľahko pod bundu len tenké termopradlo a v pohode pri 2-5 stupňoch
A najdôležitejšie je že mi výborne sadla aj pri mojej robustnej postave
2-m výška/123kg veľkosť 3-xl
Som nadmieru spokojný!
- Super
Kvalitny tovar rychle dodanie
top kvalita
nevyskusany tovar.
- skladný
- funkčnosť
- Velmi dobra kvalita. Zatial prvy nakup dufam že ich bude viac
Treba väčšie veľkosti, pretože JACKET je malý, úzky.
- výborná bunda, neprefúka a odvetráva
- aj slepý vodič ju musí zaregistrovať na ceste !
- výborný materiál, nepremokavosť otestovaná - 100%
Výrobok posúdime až neskôr, je to darček pod stromček pre syna, aktívneho cyklistu, zatiaľ ho posudzoval iný kamarát, tiež aktívny cyklista a hodnotil veľmi pozitívne, takže dúfam, že i synovi sa bude pozdávať a bude mu slúžiť. Nás osobne po rozbalení milo prekvapil, vyzeral lepšie ako na obrázku, hlavne dobré je vrecko naviac so zipsom, pekné je spracovane bundy, ale i
farebné vyhotovenie
Mám už druhú, je výborná, ľahká, pružná, odolná proti vetru i vode
- Bunda je krásna, manžel bol nadšený.
- Pri objednávaní treba objednať aj o 2 čísla väčšie, ako objednávate štandardne. Veľkosť nesadla, museli sme tovar vrátiť a objednať väčšiu veľkosť.
Lacná a parádna
kvalita
- bunda super, som maximálne spokojný
Zobrazujem 261 - 280 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...12 13 [ 14 ] 15 16...25 Ďalšie »