Najnovšie recenzie zo sekcie Cyklistické vetrovky a vesty
- perfektne sadlo
Bunda je krásna, ale bohužiaľ nesadla mi veľkosť musím vrátiť späť
Odolná proti vetru,tepla a priedušna.Dobry materiál .
- Ľahká a praktická vec na bicykel
kvalitná, vzdušná, pohodlná, výborná ochrana tela, super sedí
- Cena a kvalita
Špičkovy produkt za super cenu. . Velkost XL na 181 cm a 86 kg sedi akorat.
Presne podľa predstáv, jedno vrecko na chrbte,.vhodná na cyklistiku, beh aj na turistiku.
Čislo radsej také, aké nosíte,.este lepsie o číslo väčsie, taký užši strih.
- jednoduchý
- nepremokavý a vetru odolný
- odopínateľné rukávy
- za zníženej viditeľnosti dobre viditeľný
zatiaľ žiadne
Bunda spĺňa to čo má. Je ľahučká a spratná. Veľkosti odporúčam objednať plus jednu veľkosť.
- Ľahká
- bunda dobre kopiruje tvar tela, prisposobuje sa pohybu
OK TOVAR
- Vesta do chladnejšieho počasia , kvalitný material aj dobrý strih. Veľkosť kupovať aj o dve veľkosti väčšiu.
Dajte si pozor pri výbere veľkosti, pri mojej výške 185, veľkosť XL bola na predu strašne krátka, vestu som vrátil.
Trochu voľnejší strih, ako som zvyknutý na cyklo handrách, xxl pre 188 cm / 108 kg bujaka celkom voľné, ale ktovie, možno xl by som rozdrapil pri prvom hlbšom nádychu. ;)
Inak bunda super, ľahka, skladná, Pearl Izumi sú už dlhšie mojou obľúbenou značkou.
- Kvalitný materiál
- Rýchla dodávka
- Ľahučká a pekná.
- Ľahká
- vetruvzdorná
- na viacero druhov športov, nielen bicykel
- vhodná aj na turistiku s batohom
- vzadu nie su vrecká
Vesta je využiteľná na viacero druhov športov, kúpila som si ju ako žena kvôli užším bokom pri mužskom strihu a strihom mi sedí perfektne. Odporúčam každému, kto chce niečo ľahké prehodiť cez seba, čo je vetruvzdorné a s batohom na chrbte sa až tak nezapotíte.
nepriedusna
pozor, oproti predoškej generácií som nakoniec išiel do veľkosti o 1 číslo menšej
Zobrazujem 201 - 220 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...9 10 [ 11 ] 12 13...25 Ďalšie »